avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... INSELACIUNEA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

INSELACIUNEA

am trimis intrun cont pe un nume acel nume il am trecut pe chitanta de la banca suma de 125 ron cu chipurile ca im face contract de munca ptr germania,,pot actiona in judecata comform chitantei de la banca,,acel individ nu mia facut contractul .adika am ramas fara bani
In baza documentului formulati plangere la parchet
Daca nu stapaniti procedura apelati la persoana specializata
Puteti incerca o plangere penala daca v-a inselat.
Se vor face cercetari si se va stabili de organele in drept.
Puteti depune plangere dar simplu fapt ca ati depus o suma de bani intr-un cont nu este suficient ar trebui sa existe si alte probe,puteti depune bani in contul oricui asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune argoss argoss am depus la banca in contul unei persoane suma de 125 ron chipurile ca im face contract de munca ptr germania .nu mi sa facut acel contract bani nu vrea sa mi ... (vezi toată discuția)
Cum dau in judecata pe cineva care mi-a dat tepa pe net Aleex123 Aleex123 Salutare tocmai am primit o teapa pe net , am ajuns la o intelegere cu cineva , am mers la banca am depus suma de bani in contul acelei persoane si acum nu mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.acum aproximativ doua luni, dupa o pacaleala pe un site ... geoivam geoivam Buna ziua.Acum aproximativ doua luni,dupa o pacaleala pe un site de vanzari sh,m-am pricopsit cu un telefon blocat,codat.Tot pe acel site,am gasit un individ ... (vezi toată discuția)