avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum sa calculez termenul de recurs de 15 zile?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum sa calculez termenul de recurs de 15 zile?

Buna seara,
Va rog daca puteti sa imi raspundeti: daca o sentinta mi-a fost comunicata in data de 23.07.2012, cu recurs in 15 zile, care ar fi ultima zi de Recurs? Si cand ramane irevocabila hotararea prin nerecurare?
Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: nyusziful , utilizator 18:22, 13 Noiembrie 2012
Ultima zi de depunere a recursului a fost 08.08.2012 ... in calculul termenului nu intra prima zi cand incepe si nici ultima zi cand se termina.
deci...este gresit ca instanta...desi eu am depus recurs in 07.08 si este inregistrat si la tribunal, a facut hotararea irevocabila din 06.08?
Va multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere a primariei pt o amenda contraventionala nyusziful nyusziful Buna ziua. V-as ruga sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie: Pentru o cearta in banca, s-a primit o amenda contraventionala, care a fost contestata pe ... (vezi toată discuția)
Proces mostenire jugureanu jugureanu Buna ziua Sotul meu are un proces vis a vis de o mostenire in urma decesului tatalui sau. Este vorba despre un apartament in care luciesc acum a doua sotie ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine mai repede sentinta definitiva si irevocabila? ksandra_33 ksandra_33 Buna ziua! Va rog frumos sa dati un sfat unui om aflat in incurcatura.Cum sa procedez pentru a obtine mai repede sentinta definitiva si irevocabila avand in ... (vezi toată discuția)