avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare produs

Buna ziua,
Am primit cadou o pereche de papuci de la un magazin. Papucii sunt de o marca nemteasca de calitate. Papucii nu sunt comozi, ma doare talpa. Am fost la interval de 2 ore inapoi la magazin si am dorit sa mi se returneze banii pentru a nu erau conformi cu sloganul firmei "antistres". Vanzatoare mi-a spus ca papucii sunt buni, insa am eu picior sensibil si mi-a schimbat papucii cu acelasi model. In momentul schimbarii nu mi-a mai dat garantia. Dupa prima purtare papucii s-au dezlipit, se cunoaste ca au fost lipiti cu prelandez si ma dor foarte tare talpile de la ei.:sorry:
Am vreo sansa sa imi iau banii fara a face reclamatie la opc?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:33, 15 Noiembrie 2012
Ati scris: Am primit cadou, explicati va rog mai bine despre ce e vorba.
Prietenul meu mi-a cumparat o pereche de ghete in valoare de 300 lei, si s-au dezlipit dupa prima purtare.
Oricum am fost astazi la magazinul respectiv cu legea consumatorului tiparita si mi-au returnat banii.

:)
Din cauza acestei propozitii Am primit cadou o pereche de papuci de la un magazin am crezut ca ati cumparat ceva de la un magazin si ati primit bonus o pereche de papuci.

E bine sa auzim ca sunt si magazine care tin la imaginea lor si isi respecta clientii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire incaltaminte ContSters223764 ContSters223764 Buna ziua, in urma achizitiei unei perechi de papuci care la vanzare mi s-a spus ca sunt din piele la prima purtare am putut merge doar 200 metri cu ei si ... (vezi toată discuția)
Garantie la incaltaminte georgiana10 georgiana10 Buna ziua, In data de 26 nov 2013 am cumparat de la magazinul [editat] o pereche de ghete (549lei), iar dupa 2saptamani s au dezlipit si tocit pe talpa. M am ... (vezi toată discuția)
Retur incaltaminte defecta vbgreen vbgreen In data de 25.11.2018 am cumparat o pereche de ghete Timberland la pretul de 583RON. La prima purtare am constatat ca talpa ghetei dreapta este dezlipita si ... (vezi toată discuția)