Buna ziua,
Am primit cadou o pereche de papuci de la un magazin. Papucii sunt de o marca nemteasca de calitate. Papucii nu sunt comozi, ma doare talpa. Am fost la interval de 2 ore inapoi la magazin si am dorit sa mi se returneze banii pentru a nu erau conformi cu sloganul firmei "antistres". Vanzatoare mi-a spus ca papucii sunt buni, insa am eu picior sensibil si mi-a schimbat papucii cu acelasi model. In momentul schimbarii nu mi-a mai dat garantia. Dupa prima purtare papucii s-au dezlipit, se cunoaste ca au fost lipiti cu prelandez si ma dor foarte tare talpile de la ei.:sorry:
Am vreo sansa sa imi iau banii fara a face reclamatie la opc?
Prietenul meu mi-a cumparat o pereche de ghete in valoare de 300 lei, si s-au dezlipit dupa prima purtare.
Oricum am fost astazi la magazinul respectiv cu legea consumatorului tiparita si mi-au returnat banii.
:)
Din cauza acestei propozitii Am primit cadou o pereche de papuci de la un magazin am crezut ca ati cumparat ceva de la un magazin si ati primit bonus o pereche de papuci.
E bine sa auzim ca sunt si magazine care tin la imaginea lor si isi respecta clientii.