avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Buna ziua . Sint divortata din 2009 iar in 2010 am facut la notar un partaj cu fostul meu sot prin care imi ceda mie apartamentul . La acel moment fostul meu sot nu a vrut sa trecem in acel act de partaj voluntar un teren pe care il detinem impreuna din timpul casatoriei . As vrea sa va intreb mai pot acum sa deschid proces si sa cer sa-i las fostului meu sot acel pamint ? El nu vrea nici sa ramina cu el nici sa-mi ramina mie ci vrea sa ma tina legat de el cu acest teren . Eu nu am nevoie de acel teren pt.ca este in afara orasului nostru si nu am nici cu ce sa ajung pina acolo . As vrea sa va mai intreb in ce situatie nu este necesar sa apelez la un topograf in instanta pt.ca nu prea am bani si stiu ca costa .Sau cum sa ies din acesta situatie ca sa scap de fostul meu sot sa nu mai am nimic in comun cu el .
Cel mai recent răspuns: Ariel_tm , utilizator 22:29, 13 Noiembrie 2012
Daca fostul sot nu este de acord sa rezolvati prin buna invoiala problema, puteti face o actiune la judecatorie pentru partajul terenului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere la politie Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. Sint divortata de 2 ani iar in timpul casatoriei fostul meu sot a cumparat o masina in leasing , leasingul fiind pe o firma de constructii ... (vezi toată discuția)
Partaj de bunuri Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. Sint divortata de 2 ani si acum 1 un am hotarit impreuna cu fostul meu sot sa mergem la notar sa trecem ... (vezi toată discuția)
Partaj ZOMONITA MIHAELA ZOMONITA MIHAELA Buna ziua . Sint divortata de fostul sot de 2 ani iar in timpul casatoriei noastre a infiintat o firma la care este singur ... (vezi toată discuția)