avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuieli deductibile la PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuieli deductibile la PFA

Am PFA din 2007 si am o intrebare. Ma ocup de siteuri pe internet, am codul CAEN 8299. Intrebarea mea este daca pot sa pun la cheltuieli internetul si factura de la lumina, daca la contractul de internet este trecut numele meu (dar nu PFA-ul), iar la contractul cu electrica e trecut una dintre parinti? Se poate asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:15, 14 Noiembrie 2012
Aveti contract de comodat incheiat intre PFA si proprietarii spatiului in care va desfasurati activitatea - respectiv cu parintii?
Nu am asa ceva.

Iar cu internetul cum e posibil?
Daca nu aveti contract de comodat pentru spatiul pe care il utilizati in scopul afacerii Dvs., nu puteti deduce cheltuielile. Absolut nimic din tot ceea ce tine de cheltuieli administrative sau servicii.

Cititi si acest articol publicat astazi de Avocatnet:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile ptr. pfa ionelastr ionelastr Factura la curentul electric poate intra la cheltuieli deductibile daca am un contract comodat?Factura nu este pe numele meu. (vezi toată discuția)
Cum se pot deduce cheltuielile in cazul pfa-ului roxanad29 roxanad29 As avea o nelamurire... daca eu imi execut activitatea in apartamentul trecut pe numele parintilor si toate cheltuielile sunt trecute pe numele acestora, se ... (vezi toată discuția)
Rata credit imobiliar deductibila la pfa? bluesky_c3 bluesky_c3 Pot sa-mi deduc rata, sau o parte din rata la apartament, la PFA? In contractul de comodat dintre mine PF si mine PFA am specificat o camera in suprafata de ... (vezi toată discuția)