Popesc T, chema in judecat pprimaria orasului Moreni pentru ,uzucapiune teren.Primaria Moreni depune inscrisuri din care reiese faptul ca acest teren nu se afla in proprietatea nici publica si nici privata a sa.Cere de asemenea trespimgerea actiunii pentru lipsa calitatii proc pasive si solicita de asemenea ca instanta sa verifice calitatea procesuala a reclamantului.
Reclamantul depune un inscris , cu o anume persoana care ar fi locuit la acea adresa.pe care parata (primaria) il defaima ca fAlssi cere trimiterea sa spre cercetare pe latura penala. De asemenea aduce parata probe ca mama lui Popesc T a locuit in acel imobil cu chirie, prezinta probe ca asupra terenului inm cauza Popescu T. si nici mama sa nu au exercitat vreodata o posesie utila si sub nume de proprietar.In prezent este un loc viran.La taxe si impozite fig vechiul proprietar.Prezinta si copia dupa contract si al;te actedoveditoare.
Instanta nu verifica calitatile procesuale,uneste exceptiile cu fondul ,nu procedeaza la verificarea de scripte(la cercetarea falsului pe latura civila,desi parata staruie).
Ba ma i mult judecat solicita intruna sa i se aduca numele mostenitorilor defunctei care figureaza la taxe si impozite ,Desi reclamantul nu cunoaste nimic despre fodtul prorpeitar ,aduce alte numede fiecare data instanta suspenda cererea in baA ART 155^1. Nu avea obligatia sa stabileasca caliatea procesuala a partilor si apoi sa procedeze la suspendarea cauzei atata timp cat s-au tot invocat exceptiile ?
Stimat forumist, din punctul meu de vedere răspunsul îl aveți în însăși întrebarea formulată, mai precis: uneste exceptiile cu fondul.
În condițiile Art. 137 alin 2 Cod procedură civilă, poate fi o soluție corectă, prin aceasta neînțelegânduse respingerea lor, ci o administrare amplă a dovezilor.
Da dar din administrarea dovezilor a reisesit lipsa calitatii procesuale a paratei (primarie) cat si a reclamantului.In acesta situatia se impunea suspendarea sau respingerea actiunii din pct de vedee al dv?