In 2010 am inceput lucrarile de extindere locuinta si reparare sarpanta. Am obtinut toate avizele necesare, denumirea lucrarii de pe autorizatia de constructii fiind "Extindere locuita si reparare sarpanta". In dosarul documentatiei este inclusa si plansa cu imprejmuirea fatadei, adica refacerea gardului.
Zilele trecute am fost chemat la urbanism pentru a fi amendat intrucat nu detin autorizatie pentru refacerea gardului. Mentionez faptul ca dosarul cuprinde si plansa avand titlul ''imprejmuirea fatadei si imprejmuirea laterala'' unde exista stampilele cu aprobari de la urbanism, primarie, ordinul arhitectilor si proiectant.
Cei de la urbanism mi-au spus ca o sa primesc prin posta amenda si ca o sa vina sa imi demoleza gardul, deoarece nu am autorizatie de constructie pe refacerea gardului.
Nu asteptati sa primiti amenda prin posta, din lipsa de fonduri sigur nu au trimis-o recomandat.
Deci, mergeti la urbanism, faceti reclamatie catre Compartimentul juridic in care relatati cele mentionate mai sus si totodata atasati copie dupa semnaturile primite si proiectul respectiv, mentionati in cerere ca veti contesta in instanta amenda deoarece au emis-o fara sa consulte actele eliberate de ei.
Reabilitare termica
luca luca
Pentru efectuarea unei lucrari partiale de reabilitare termica (nu toate apartamentele au subscris ideii), este necesar certificat de urbanism si autorizatie ... (vezi toată discuția)