avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie construire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie construire

care este latimea unui teren intravilan (deschidere) pentru a putea obtine autorizatie de construire
Cel mai recent răspuns: mariaalbu , utilizator 14:48, 14 Noiembrie 2012
Intreaba la primarie ,acolo au planuri urbanistrice.In functie de situatia din teren,de exemplu daca e vb. de case,trebuie respectat aliniamentul acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin prin concesiune/ inchiriere un teren adriana_v13 adriana_v13 Am cumparat o casa, cu 100 mp curte. In fata casei este un teren pe toata lungimea acesteia, cu latime de ccs 15 m. Aceste teren este folosit si a fost folosit ... (vezi toată discuția)
Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)
Este posibila transformarea unui teren extravilan intr-unul intravilan? ale15 ale15 Buna. Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta. Bunica mea detine un teren la tara (12ari), la iesirea din sat. Acesta nu este intabulat, dar are ... (vezi toată discuția)