avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... completare REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

completare REVISAL

Am de transmis un concediu fara plata la REGES,asta fiind prima inregistrare pe care o transmit eu.Am instalat REVISAL-ul,am introdus datele,dar nu stiu ce sa trec la "data la care produce efecte".Eu nu am toate actele aditionale,nu stiu cand au intrat in vigoare ultimele modificari la fiecare salariat in parte,inteleg ca asta trebuie trecut la "data la care produce efecte".Salariatii exista deja in REGES,eu transmit tot ce am eu in REVISAL,daca exista diferente ce se intampla?Se preia tot sau doar CFP care e valabil de la 01.11.2012,pe care trebuie sa-l transmit eu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 15 Noiembrie 2012
Fisierul care se transmite preia toate datele existente ale angajatorului respectiv ... posibil ca in situatia in care exista neconcordante , posibil sa se dubleze inregistrarile ...

Data de la care produce efecte = data de la care isi produce efecte actul aditional sau data de incepere a activitatii in cazul c.i.m.
Si atunci ce fac???
De ce nu preluati baza de date de la fostul contabil?
Mai greu...Are doar contractele si partial actele aditionale,n-a listat ce a transmis la REVISAL.Ce pot sa-i mai zic?!?
Atunci va trebui sa introduceti din nou datele pentru a avea baza completa ...

Alte discuții în legătură

Dupa ce transmit revisal-ul , se poate lista ceva sa dovedesc ca am transmis la timp? ContSters86219 ContSters86219 Dupa ce transmit online Revisal-ul nu primesc nici o \"recipisa\". Cum pot dovedi ca am transmis datele? E prima data cand lucrez cu acest program....ar ... (vezi toată discuția)
Revisal (1) GGP GGP La rubrica \"data la care produce efecte\" cum e corect sa completam? Data de acum de cand completex revisalul asta nou sau data de la ultima modificare ... (vezi toată discuția)
Operare si transmitere revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Ma confrunt cu urmatoarea problema; Un salariat caruia i-a incetat cim-ul in luna octombrie pe 30, Acesta a fost operat in revisal cu acord parti in data de ... (vezi toată discuția)