avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transcriere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transcriere auto

Am cumparat o masina cu nr. de AB in ianuarie , cu toate actele aferente , inclusiv fiscal si fisa inmatriculare auto . Masina am inregistrat-o la primarie .. mi s-a pus stampila pe fisa de inmatriculare... dar dupa , am fost plecat din tara si nu am mai parcurs urmatoarii pasi ai transcrierii ( Identificare , schimbare nr . ( mentionez ca eu locuiesc in IS ) ) . Voi intampina probleme , daca ii fac acum ?
Am nevoie de un nou certifical fiscal de la pers. de la care am cumparat-o , sau este valabil ..cel vechi ?
Va multumesc anticipat pentru ajutor .
Cel mai recent răspuns: c3zar , utilizator 21:41, 14 Noiembrie 2012
Conform norme in vigoare,finalizarea procedurii de inmatriculare autoturism se realizeaza in termenul de 30 de zile
Si totusi ... ? Daca am inregistrat-o doar la primarie... acum cateva luni ..mai pot urma pasii transcrierii ?
Presupun ca ar trebui sa existe o cale ... ca daca nu ..ar trebui ..ori sa tin masina de .. "bibelou " , sau ma obliga sa circul cu vechile numere ... ( asig / itp inca sunt valabile ) .
Stie cineva ce pot face in aceasta situatie ?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Noiembrie 2012
c3zar, utilizator
Stie cineva...ce se intampla daca am depasit acest termen .. atat de mult ?
Se mai poate continua procesul de transcriere ?
Am nevoie de un nou certificat fiscal ?
Va multumesc anticipat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina inmatriculata doar fiscal ilmir1 ilmir1 Am o situatie ciudata si nu stiu cum ii dau de cap, poate ma ajutati. Doresc sa cumpar o masina. In actele masinii apare un alt proprietar. Adica cel de la ... (vezi toată discuția)
Masina sh Coltoi Coltoi As dori sa cumpar o masina second hand inmatriculata in Romania. Ce documente imi sunt necesare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cumparare auto Cristi Cristi Cristi Cristi Buna ziua,as avea nevoie de ajutor,doresc sa achizitionez un automobil,masina mica, va rog vsa imi spuneti pasii completi pe care trebuie sa i fac ,adica ... (vezi toată discuția)