avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie fara autorizatie

Buna ziua ! Am construit fara autorizatie si am fost reclamata , as dori sa stiu care sunt consecintele. In proiectul casei initial nu figureaza decat 2 camere si un hol , din caramida, restul constructiei este de lemn ( pal , rigips , vata de sticla , ) si am mai construit 4 incaperi ( anexe construite "intr-o apa") , nu este o casa mare . Cat ar fi amenda si daca ne obliga sa surpam ? va rog , nu am cunostinte in domeniu am nevoie de un raspuns . va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mobexport , utilizator 19:35, 17 Noiembrie 2012
Buna dimineata.Raspunsul il gasiti aici:[ link extern ]
Cred ca este incidenta OUG 7/2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am construit in urma cu 4 ani, lipit de spatele casei ... TironAlex TironAlex Buna ziua! Am construit in urma cu 4 ani, lipit de spatele casei si lipit de gardul comun cu 3 vecini (gard din bca de 15 cm), o anexa cu structura de lemn, ... (vezi toată discuția)
Despagubire pad popescucv popescucv In urma cu ceva timp, am cumparat intr-o zona submontana o proprietate pe care se aflau si trei cladiri. Proprietatea este pe un deal si singurele riscuri ... (vezi toată discuția)
Mansardare podul unei case sebannu sebannu Buna ziua, sunt destul de nou pe acest forum si as avea nevoie de putin ajutor pentru mansardarea unei case,(in privinta documentelor). Ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)