Eram undeva intr-un loc foarte retras cu un prieten de al meu pe la 2 noaptea ...el avea 4 canuri(sprayuri) in ghiozdan io aveam stencilu shi o sticla cu apa ... planuiam sa facem niste graffuri ... cand sa dam (graff) ... o trecut o mashina de politie ... se dau jos shi ne intreaba ce facem p'aci ... zicem k ne plimbam ... ajea ... ne zice sa ne desfacem ghiozdanele , prietenul meu scoate canurile ... io aveam apa shi stenciul in ghizdan , am scos apa shi stencilu nu l-a vazut ... io aveam canu(sprayu) in geaca k e mic shi o zis k "noi stim ce facem?" etc etc ne-a luat datele shi o zis sa merem aks ... mie nu mi-a gasit canu dar ... ne-a luat datele desi nu am dat nimic ... deci io efectiv nu am facut nimic sau ... nu stiu ... s-ar putea sa primim amdenda ? sa ne trimita acasa sau ceva ?
Cat de "foarte retras” era locul respectiv daca, la 2 noaptea, pe acolo a trecut masina de patrulare? Oricum, cu "vopsea” nu se naclaieshte pe unde ii taie pe unii capul.
Cat de... minori sunteti daca, la 2 noaptea parintii nu se ingrijorau unde umblati? Daca aveti ghiozdane as presupune ca sunteti in scoala generala – desi nu cred...
Ar fi chiar indicat sa le trimita parintilor o amenda pt ca... va lasa nesupravegheati...
"Fapta penala", in acest caz, s-ar putea interpreta ca fiind faptuita de parintii care nu va supravegheaza...
Potrivit art. 99 Cod penal:
Minorul care nu a împlinit virsta de 14 ani nu rãspunde penal.
Minorul care are virsta între 14 şi 16 ani rãspunde penal, numai dacã se dovedeşte ca a savirsit fapta cu discernamint.
Minorul care a împlinit virsta de 16 ani rãspunde penal. Intrebarea e unde va incadrati ca varsta!
Si asa cum amintea mai sus domnul avocat "top dan" daca nu exista fapta nu exista nici infractiune.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Minor
cezar1894
Sunt minor, am 15 ani....Am fost intr-un club disco, eram cu mai multi la masa shi unul din ei a furat o poseta shi in mijlocul distractiei mia zis sa iau ... (vezi toată discuția)