avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... uscatorie ocupata abuziv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

uscatorie ocupata abuziv

Buna ziua!
As vrea sa stiu ce masuri se pot lua impotriva vecinilor care ocupa uscatoria comuna,folosind-o ca spatiu de depozitare si nu ca spatiu de uscat rufe asa cum ii este si denumirea!Mentionez fatul ca locul ramas pt uscarea hainelor este considerabil micsorat!Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Noiembrie 2012
gabitrif, utilizator
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 15:30, 20 Noiembrie 2012
Presedintele de asociatie,in limita de competenta si in interesul general al proprietarilor are dreptul sa dispuna proprietarilor care ocupa abuziv spatiul parte comuna sa elibereze neconditionat spatiul
In situatia in care la nivelul asociatiei nu exista interes pentru restabilirea cadrului legal de utiizare spatii parti comune,sesizati oficial serviciul specializat din primarie
Cine va opreste sa dati toate ghioarsele afara din uscator , sa eliberati spatiul pentru a fi folosit in mod normal ?. :O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscatoria unui bloc nu o pot folosi toti locatarii? daneza_eu daneza_eu uscatoria unui bloc nu o pot folosi toti locatarii? buna ziua. blocul in care locuiesc are uscatorie pentru care platim fiecare locatar. unde as putea sa ... (vezi toată discuția)
Uscatoria blocului - drepturi si obligatii simonasim simonasim Buna seara. Am o mare problema si nu pot sa ma descurc singura. Locuiesc int-un bloc cu 4 etaje care are o uscatorie care este folosita doar de 5 locatari din ... (vezi toată discuția)
Am dreptul sa depozitez diverse lucruri, in uscatoria blocului, pe perioada renovarii? adela05 adela05 Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje in Buc. Renovez apartamentul, procedura care dureaza aproximativ o luna, o luna jumatate. Am pus afis pe usa de la ... (vezi toată discuția)