avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie mame
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie mame

Buna ziua!
As vrea sa stiu pana la urma cum se calculeaza indemnizatia pt cresterea copilului pana la 2 incepan cu 1 oct 2012?
Cel mai recent răspuns: SILVIA HORVATH , Contabil 17:36, 14 Noiembrie 2012
In conformitate cu O.111/2010, completată și modificată de Legea 166/2012, Indemnizația pentru cresterea copilului până la 2 ani, începând cu data de 01.10.2012, se calculează în procent de 85% din media veniturilor medii nete realizate în ultimile 12 luni anterioare datei de naștere a copilului, fară a depasi plafonul de 1200 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pana la varsta de 2 ani AnaGreaban AnaGreaban Buna ziua, As dori sa stiu daca pot beneficia de concediu si indemnizatie crestere copil pana la varsta de 2 ani, avand in vedere ca m-am angajat la data de ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului Crisxtn Crisxtn buna ziua am o mare nelamurile in legatura cu cele doua variante legate de indemnizatia de crestere a copilului: daca aleg varianta un an plafonul a ramas ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere al doilea copil carmen_madirjac carmen_madirjac Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Am nascut primul copil pe 3.09.2010 si din ianuarie 2011 am beneficiat de indemnizatie pentru crestere copil ... (vezi toată discuția)