avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Spatiu comercial provizoriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Spatiu comercial provizoriu

Buna seara

Am un spatiu comercial cu caracter provizoriu autorizat pe o perioada de 5 ani. Respectivul termen va expira in decembrie. Intrebarea mea este daca am nevoie de prelungire si in ce consta aceasta? Daca da va trebui sa obtin din nou semnaturile de la vecini si toata umblatura de acum 5 ani?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Traian Danceanu , Consilier juridic 05:07, 15 Noiembrie 2012
Aveti nevoie de o prelungire materializata intr-un act aditional sau chiar intr-un contract nou daca este cazul. Nu mai trebuie sa luati din nou semnaturile de la vecini, dar trebuie sa mergeti la registru sa depuneti aceasta prelungire.
Mentionez ca nu este vorba de prelungirea activitatii comerciale ci prelungirea existentei magazinului in since, ca spatiu. Autorizatia a fost pe 5 ani data de la Primarie, ma intereseaza care este procedura pentru prelungire.
Procedura este cea hotarata de consiliul local din localitatea unde functioneaza magazinul. Cautati si cititi HCL-ul respectiv. Interesati-va la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie provizorie SPQR1988 SPQR1988 Buna seara Am un spatiu caracter provizoriu autorizat pe o perioada de 5 ani. Respectivul termen va expira in decembrie. Intrebarea mea este daca am nevoie ... (vezi toată discuția)
Obtinere autorizatie functionare spatiu comercial parter bloc x_vio_fr x_vio_fr Buna ziua , In anul 1997 am infiintat o asociatie familiala intr-un spatiu autorizat , din apartamentul nostru de la parter. Dosarele cu autorizatia de ... (vezi toată discuția)
M-ar interesa demersurile pentru autorizatii George&Dana George&Dana Vreau să știu dacă pentru a betona o parte din curte am nevoie de autorizație și dacă pentru un magazin alimentar și un service auto am nevoie de ... (vezi toată discuția)