avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie provizorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie provizorie

Buna seara

Am un spatiu caracter provizoriu autorizat pe o perioada de 5 ani. Respectivul termen va expira in decembrie. Intrebarea mea este daca am nevoie de prelungire si in ce consta aceasta? Daca da va trebui sa obtin din nou semnaturile de la vecini si toata umblatura de acum 5 ani?

Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Spatiu comercial provizoriu SPQR1988 SPQR1988 Buna seara Am un spatiu comercial cu caracter provizoriu autorizat pe o perioada de 5 ani. Respectivul termen va expira in decembrie. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata prelungit inainte de expirare pop berta pop berta Buna ziua, avem un angajat pe perioada determinta pina in 15.11.2011 si pentru obtinerea unei autorizari pe 2 ani e nevoie de prelungirea contratului pe 2 ani. ... (vezi toată discuția)
Acord locatari in cazul unui contract de inchiriere brasovbloc brasovbloc Buna seara, Avem un apartament situat la ultimul etaj al unui bloc. In urma cu cativa ani s-a incheiat un contract de inchiriere cu o firma de telefonie ... (vezi toată discuția)