avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită OUG 71/2009 privind eșalonarea plãții ...
Discuție deschisă în Executare silită

OUG 71/2009 privind eșalonarea plãții drepturi salariale ale bugetarilor câștigate în instanțã

daca un cadru didactic a chemat in judecata scoala, avand castig de cauza in cursul anului 2012, drepturile castigate in instanta ii vor fi platite esalonat sau este indreptatit la plata imediata a sumelor stabilite de instanta?
scoala zice ca si aceste drepturi vor fi platite esalonat pana in 2016
ms
Cel mai recent răspuns: ContSters22096 , utilizator 19:18, 25 Noiembrie 2012
scoala are dreptate
in respectiva OG se stipula ca plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătorești având ca obiect acordarea unor drepturi de natură salarială stabilite pentru personalul din sectorul bugetar, devenite executorii până la data de 31 decembrie 2011 va fi eșalonată până în 2016
daca titlul a fost obinut in 2012 situatia sta la fel?
nicio opinie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata drepturi salariale restante. Filip Alexandru Filip Alexandru Exista o hotarare definitiva din recurs din toamna lui 2012, pentru plata drepturile salariale incepand cu momentul destituirii, iar in conformitate cu ordinul ... (vezi toată discuția)
Plati hotarari judecatoresti pentru drepturi salariale mihteo mihteo Drepturile salariale castigate in instanta in anul 2011 de categorii de bugetari se platesc esalonat conform prevederilor OUG 71/2009 . Cum se achita ... (vezi toată discuția)
Dobanda legala=daune interese=drepturi salariale? Dawio Dawio Buna seara! Dobanda legala se poate asocia cu daune interese (CASTIGATE IN INSTANTA) privind neaplicarea unor Sentinte Civile def si irevocabile de marire a ... (vezi toată discuția)