avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Absenþe nemotivate mod completare în revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Absenþe nemotivate mod completare în revisal

Bună seara, am următoarea întrebare: am un salariat care are absenţe 01.01 - 25.01.2012, cum se înregistrează corect în revisal: dată început:01.01, dată sfârşit 25.01.2012 şi când înregistrez încetarea suspendării cum este corect să înregistrez: dată încetare suspendare 26.01.2012(ziua când omul revine la muncă). ªi mai am o ăntrebare cum procedaţi la un slariat care are mai multe absenţe, ex.: 01.07 absent, etse operat in revisal după aceea 02.07absent se merge pe corecţie sau pe modificare suspendării?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 15 Noiembrie 2012
Perioada de suspendare este 01.01. - 25.01.2012

Data incetarii suspendarii este 25.01.2012.

De ce operati in REVISAL aceste absente nemotivate ... angajatorul a decis suspendarea c.i.m. in acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - suspendare cim pt absenta Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna dimineata, Am urmatoarea nelamurire: daca de exemplu vineri 17.01.2020 nu s-a prezentat la munca 1 salariat si nici astazi, maine va veni la munca, ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim crestere copil mihaela_1968 mihaela_1968 O salariata intra in concediu ingrijire copil pana la 2 ani. Copilul implineste 2 ani pe 25.01.2012. Suspendarea include data de 25.01.2012? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca avem un angajat care lipseste nemotivat, suspendarea ... cosmin.tolan cosmin.tolan Buna ziua, Daca avem un angajat care lipseste nemotivat, suspendarea pentru absente nemotivate trebuie transmisa in Revisal si se face in maxim 3 zile de la ... (vezi toată discuția)