avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna totala Mercedes Vito
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna totala Mercedes Vito

Buna ziua, as dori sa aflu daca suma de 3800 euro + epava(aprox 1000 euro) oferita ca despagubire pentru dauna totala la un Mercedes Vito , an fab 2000, 200000km, in stare foarte buna care de nou a costat 35000 de euro este o suma corecta, avand in vedere ca masina a fost inmatriculata in Ianuarie 2012.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 16:03, 15 Noiembrie 2012
Puteti sa gasiti un site in care sa va calculati singur valoarea reala sau sa primiti aceasta valoare calculata conform cataloage si norme, pe baza seriei de fabricatie si nr. km la bord.cautati de exemplu: dauna totala, despagubirea corecta, despagubirea maxima, etc..
Calculul este reglementat de Ord.CSA nr.14/2011 de aprobare a Normelor RCA.
Ordinul CSA este foarte clar si va puteti calcula singur valoarea maxima a despagubirii. Va trebui sa consultati un catalog cu preturile de nou ale autoturismelor (ex. Schwacke). Trebuie sa aveti grija sa folositi ordinul CSA in vigoare la data accidentului. Adevarul este ca modificari in ceea ce priveste calculul valorii maxime a despagubirii apar rar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala Ioan Ciobanu Ioan Ciobanu [b]Interventie moderator[/b] @sebany Va rog sa nu postati probleme ce nu au legatura cu subiectul initial chiar daca sunt asemanatoare. Deschideti un ... (vezi toată discuția)
Dauna totala sandu.bercaru sandu.bercaru am avut un accident din care a rezultat dauna totala la un cap tractor(tir) eu fiind nevinovat.cei de la asigurari unde are cel vinovat rca comunicandumi suma ... (vezi toată discuția)
Nemultumit valoare dauna totala auto dima alexandru dima alexandru Am fost implicat intr-un accident rutier cu dauna totala pentru masina . Valoare de reparatie service 17.000 lei , masina avand 10 ani valoarea ei depaseste ... (vezi toată discuția)