avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs,revendicare imobiliara cu inscris sub semnatura ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs,revendicare imobiliara cu inscris sub semnatura privata

buna dimineata.Am nevoie de un raspuns rapid,multumesc.pe 27 noiembrie ,eu si vecinul meu suntem citati pentru recurs,in revendicare imobiliara.Eu am acte autentice,vecinul meu are cumparare cu chitanta de mana.Procesul a fost castigat de noi,reclamantii neavand calitate procesuala activa,adica:nu au titlu de proprietate,nu au dovedit ca sunt proprietarii terenului revendicat.Problema mea e urmatoarea:vecinul meu a depus la dosar un inscris pe care l-a considerat valabil(chitanta de vanzare cumparare),care de fapt este un fals grosolan.Reclamantii l-au chemat la politie si vor sa se foloseasca de inscrisul nevalabil.Se poate cere o alta data pentru recurs pana la clarificarea problemei,asa incat noi sa nu depunem intampinare(mi-as dori sa nu cunoasca ce am scris in intampinare)?Sunt sigura ca vecinul e nevinovat,are rol fiscal la zi,fiica mostenitoare si fratele ei ,au istoricul de rol in regula.Multumesc mult.:(( PS-fiica mostenitoare si fratele sunt cei care au vandut imobilul.....
Ultima modificare: Joi, 15 Noiembrie 2012
tudormario, utilizator
Cel mai recent răspuns: tudormario , utilizator 23:12, 16 Noiembrie 2012
multumesc frumos de ajutor:)))))))))M-am descurcat si singura:))))))))))))))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere chitanta de mana madalinbm madalinbm Buna ziua. Sunt un locuitor al sectorului 1 din Bucuresti si am o problema cu o chitanta de mana in baza careia s-a intocmit un certificat de ... (vezi toată discuția)
Cum se face un rol aiurelu36 aiurelu36 Tatal meu a decedat anul trecut,pentru a face succesiunea ,notarul mi-a cerut mai multe documente de la primarie, logic am fost la primarie si am solicitat ... (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparare teren manyack manyack in anul 2001 unchiul meu a \"vandut\" dreptul de folosire \"1 ha teren arabil din mostenirea familiei ( fiind 8 frati, mostenirea nefind dezbatuta ) unui ... (vezi toată discuția)