avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Refinantare imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Refinantare imprumut

Am facut un imprumut la o Casa de Ajutor Reciproc iar aceasta mi-a stabilit o rata destul de mare ( aproape jumatate din salariu). Tinand cont de faptul ca aceasta nu doreste renegocierea ratei, exista vreo cale de a refinanta acest imprumut? Din ce stiu bancile lucreaza doar intre ele pe sistem de refinantare. Exista insa o alta modalitate legala pt refinantarea acestui imprumut? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adelina20072002 , utilizator 15:41, 15 Noiembrie 2012
O modalitate este sa va adresati unei institutii bancare si sa ii prezentati scopul efectuarii unui imprumut. Mai departe aceasta va decide asupra acordarii unui credit cu care sa stingeti raportul cu C.A.R.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantare Black ✋ Black ✋ Buna ziua am un împrumut Provident menționez că nu am întârziat niciodată. Nu pot beneficia de o refinantare din partea altor bănci fiindcă am gradul ... (vezi toată discuția)
Incapacitate achitare rate banci - exista solutii pentru rezolvarea situatiei? ionmoromete ionmoromete As dori un sfat pentru rezolvarea situatiei de incapacitate achitare rate la banci pentru persoane fizice(ma refer la chestii serioase nu gen \"castig la ... (vezi toată discuția)
Rate la banca si venituri injumatatite cordis claudia cordis claudia va rog daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat in urmatoarea situatie:am facut un credit de nevoi personale fara ipoteca si nfara giranti in 2008 cand aveam ... (vezi toată discuția)