avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare bani din demersuri pentru intabulare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare bani din demersuri pentru intabulare

Buna ziua,
as avea nevoie de un sfat , anul trecut (octombrie) am inceput demersurile pentru o intabulare , mi s-a cerut 520 roni(bani pe care i-am dat inginerului) dar demersurile au fost intrerupte pentru ca aveam nevoie de semnatura unui var(plecat din tara) deci actele nu erau in regula , am incercat sa-mi recuperez banii dand telefoane si insistand la inginer(acum nu-mi mai raspund la telefon), a trecut un an de cand ma rog de ei sa-mi inapoieze banii, ce ma sfatuiti sa fac, cum as putea sa-mi recuperez banii?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters258148 , utilizator 11:06, 15 Noiembrie 2012
Nu ati precizat daca ati incheiat cu el un contract de prestari ( sau alt inscris) si daca v-a emis factura fiscala pentru bani.

In functie de aceste inscrisuri ii puteti solicita returnarea sumei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta imprmumut amical ioan-antohi ioan-antohi In vara lui 2011 sotia a nascut o fetita care din nefericire are o malformatie cardiaca si a fost operata in viena. In acele zile in culmea disperarii am fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut Alina_Dumy Alina_Dumy buna ziua, Numele meu este Alina si as dori sa stiu cum pot recupera banii imprumutati unei cunostinte.Acum aproximativ un an si jumatate eu si sotul meu am ... (vezi toată discuția)
Intrebare sunshine83 sunshine83 Buna dimineatza, Am o nelamurire: in cadrul unui proces de recuperare a unei sume de bani, se poate cere instantei sa admita proba cu telefonul ?( adica au ... (vezi toată discuția)