avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... eroare materiala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

eroare materiala

Buna ziua! Cum pot sa indrept o eroare materiala? In hotarirea judecatoreasca, care este definitiva, referitoare la inscrierea unei masini fara taxa de poluarea, seria de la motor este O in loc de 0. Pot sa fac ceva in acest sens. Eroarea a fost depistata cand s-a facut identificarea la RAR.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 12:47, 15 Noiembrie 2012
Cerere de indreptare eroare materiala la instanta care a gresit !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efecte hotarare judecatoreasca adebayor adebayor am o hotarare definitiva si irevocabila pentru a inmatricula autoturismul fara plata taxei de poluare, insa la ghiseul inmatriculari functionarul a sesizat ca ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca vodka vodka buna ziua. avem o sentiinta judecatoreasca in legatura cu taxa auto, precum ca putem inmatricula masina cu taxa zero. Am mers la politie si de acolo am aflat ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala adebayor adebayor am depus o cerere de indreptare a erorii materiale ca urmare a faptului ca in hotararea ramasa definitiva si irevocabila privind inmatricularea autoturismului ... (vezi toată discuția)