avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara

buna acum primesc pensia alimentara a copilului prin posta as dori sa stiu pt ca mam mutat de la acel domiciliu as putea sa o primesc in continuare pe un card? si ce ar trebui sa fac unde ar trebui sa ma adresez firmei unde lucreaza fostul sau..........?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 12:45, 15 Noiembrie 2012
Daca ei o trimit prin posta puteti face o cerere in care sa aratati ca doriti ca suma reprezentand pensie intretinere sa fie virata in contul....de la banca....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentară copil alexandru1206 alexandru1206 Buna ziua In urma unui divort minorul va sta cu mama urmând ca tatăl sa plateasca pensie alimentară.Tatal doreste sa plateasca pensia in cont deschis pe ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ContSters56660 ContSters56660 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: primesc o pensie alimentara de la fostul meu sot, dar vine prin posta. As fi dorit sa-mi depuna ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ADNANA_DEEA ADNANA_DEEA Buna ziua! In data de 15 februarie s-a declarat desfacerea casatoriei de fostul sot iar fetita mi-a fost incredintata, cuantumul pensiei alimentare a fost ... (vezi toată discuția)