Buna ziua!
In data de 15 februarie s-a declarat desfacerea casatoriei de fostul sot iar fetita mi-a fost incredintata, cuantumul pensiei alimentare a fost stabilit.As dori sa- mi spuneti daca pensia alimentara va fi retinuta direct din salariu si trimisa prin posta sau trebuie achitata lunar din mana de catre fostul sot?
pensia alimentara va fi achitata direct de persoana obligata la plata parintelul care are copilul in intretinere. plata se poate face direct, prin posta, intr-un cont anume destinat acestui scop.
buna seara
daca are loc de munca si a fost indicat acest loc de munca si s-a emis o adresa prin care au fost comunicate veniturile realizate pe ultimele 6 luni si s-a fixat pensia in functie de acestea, pensia va fi retinuta de institutie si va fi virata mamei minorului hotararea fiind executoriei din oficiu pentru acest aspect .
av daniela
Instanta are obligatia sa trimita o ordonanta de poprire la sediul firmei sau institutiei la care lucreaza fostul sotul si in baza acestei ordonante veti primi pensia stabilita de instanta.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensie alimentara
carmen27_06
La inceputul lunii aprilie 2010 am fost anuntata de societatea unde fostul sot lucra faptul ca acesta nu s-a mai prezentat la munca, deci de la 1 aprilie nu am ... (vezi toată discuția)
Consultare
balcania
In urma sentintei de divort minorul a fost incredintat mamei urmand sa platesc pensie de intretinere stabilita prin hotarare judecatoreasca. La locul de munca ... (vezi toată discuția)