avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... RECUPEREARE DEBIT..... FIRMA NU MAI DESFASOARA ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

RECUPEREARE DEBIT..... FIRMA NU MAI DESFASOARA ACTIVITATEA GENERATOARE DE PROFIT

Firma SC.R SRL, cu sediul in Romania datoreaza firmei SC.M.SRL, o suma de bani...75822, 30 lei reprezentand contravaloarea transport persoane, asigurata de aceasta din urma firma in baza unui contract legal incheiat si a acteleor aditionale incheiate de cele 2 societati.Firma SC.R.SRL si-a incetat activitatea faptic in Romania, prin vanzarea sediului sau, in prezent nemairealizandu/si activitatatile generatorare de profit. La ora actuala... functioneaza numai un birou undeva intr/un apartament inchiriat.Mentionez ca administratorii firmei R sunt de origine turca.Datoriea a fost recunoscută de firma debitoare R prin semnarea şi ştampilarea extrasului de cont intitulat „ Situaţia furnizori de la 01.11.2007 la 20.10.2008, cu desfăşurare, furnizori selectaţi, toate documentele, toate plăţile, toate conturile”, si un protocol de recunoastere a datoriei, insă nu s/a procedat la achitarea facturilor restante. Ce posibilitati legale de a recupera debitul exista in prezent?
Cel mai recent răspuns: martial law , utilizator 21:50, 31 Ianuarie 2009
1. Initiati procedura somatiei de plata catre SC debitoare.R.
2. Toti asociatii sunt turci? Trebuie sa fie in schema si o persoana de origine romana in calitate de mandatar care poate da socoteala in legatura cu administrarea SC R. .
3. IN fapt SC R nu mai are activitate. Dar in drept? Exista? A fost dizolvata? Ce regim juridic are SC R?
Sc.R Srl exista, nu a fost dizolvata.... scriptic exista... dar nu au activ..
1. Initiati procedura somatiei de plata catre SC debitoare.R.
si m/am gandit si eu la somatia de plata..... dar daca nu au cum sa/si acopere datoria ce fac?
eu cred ca firma nu s/a dizolvat inca pentru ca are de primit o suma de bani de la o alta societate comerciala.. care in prezent se afla in procedura insolventei.... fiind un dosar pe rolul unui tribunal in acest sens..
2.procedura executarii silite.
3. plan B, recuperatori de creante.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Ianuarie 2009
martial law, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate suspendata firma datori mona rogoz mona rogoz Buna ziua am un srl la care am suspendat actvtateadn aprle 2009 frma are dator la stat 1200 neplate o linie de credt care a exprat indecembre s la care am ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face in cazul asta? faliment? geo123 geo123 Am o firma care a acumulat datorii la BS ( incepand cu impozitul pe dividende din 2007,2008 pana la forfetarul de anul asta), aprox.3000 ron. O firma mica cu ... (vezi toată discuția)
Dizolvare procedura OANA GORAN OANA GORAN am un SRL X al carui asociat unic este un SRL Y ambele cu capital roman, dar asociatul unic al SRL Y este o SC strina cu capital integral privat ... (vezi toată discuția)