avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi salariale

Banii obtinuti din diurna sunt considerati,,drepturi salariale"?
Ce este inclus in drepturile salariale?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bestb , utilizator 14:57, 15 Noiembrie 2012
Banii pentru diurna nu sunt considerati drepturi salariale. Salariul este salariu si diurna este diurna. Salariul se acorda pentru prestatia efectuata in interesul societatii iar diurna se acorda pentru sustinerea cheltuielilor de deplasare in interesul societatii. Nu este obligatia salariatului sa sustina cheltuiala societatii. Daca doar mergeti la serviciu aveti anumite cheltuieli. Daca sunteti nevoit sa mergeti in alta localitate sau in alta tara, aceasta implica niste cheltuieli suplimentare. Dvs. ati semnat contract de munca pentru o prestatie. Cum ar fi sa va cumparati si biletul de avion si cazarea....etc.? Cred ca m-am facut inteleasa.

Diurna nu este inclusa in salariu!
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de deplasare dionis456 dionis456 Buna ziua, Am si eu o mica nelamurire, sper sa fi scris un topicul corect. A trebuit sa fac o deplasare, inafara tarii, la un client. Iar acum firma de ... (vezi toată discuția)
Deplasare in strainatate lordu lordu S-a modificat legea privind cheltuielile cu deplasarile in strainatate? Am auzit o \"poveste\": daca stai mai mult de o saptamana plecat in strainatate firma ... (vezi toată discuția)
Angajare ariana28 ariana28 se va face la societate o angajare putin mai speciala - persoana nu va avea un loc stabil de munca , in cea mai mare parte a timpului acesta se va deplasa ... (vezi toată discuția)