avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plan de conturi ong
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plan de conturi ong

Buna ziua,
Va rog sa postati un plan de conturi valabil in 2012. De asemenea cum se inregistreaza depunere 700 lei in banca ca patrimoniu, precum si ridicarea din banca a aceleeasi sume.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: claudiaP , utilizator 18:35, 15 Noiembrie 2012
Ordinul nr. 1.969 din 9 noiembrie 2007 privind aprobarea Reglementarilor contabile pentru persoanele juridice fara scop patrimonial.
5121 = 101 depunere patrimoniu initial in contul bancar
581 = 5121 retragere numerar din cont bancar
si 5311 = 581
In timp, daca veti avea sume din sponsorizari in numerar in contul bancar 5212 = 7332
Daca veti primi sponsorizari in natura 3028 = 7332
Cand veti avea sume ce reprezint directionare 2% din venitul persoanelor fizice, in contul bancar 5212 = 7331
Cand veti incasa cotizatiile lunare de la membrii cu drept de vot 5311 = 7311
Planul de conturi il puteti consulta la adresa [ link extern ] /
VA MULTUMESC MULT!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Linie credit costicul costicul In luna decembrie am luat un credit de la banca. Am utilizat o parte din linie.Cum trebuie sa inregistrez creditul ? Extrasul din ianuarie este ... (vezi toată discuția)
Inregistrare bani din sponsorizari la un ong Alis07 Alis07 Buna ziua.Va rog sa imi spuneti ce implicatii fiscale sunt pentru ong si cum se inregistreaza contabil o suma de bani primita printr-un contract de ... (vezi toată discuția)
Plafon casa AdrianaRistache AdrianaRistache Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine: am intampinat urmatoarea situatie: am primit o factura de la un furnizor in valoare de 8000 ron , administratorul ... (vezi toată discuția)