avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calcul repartizare caldura la renuntarea contorizarii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calcul repartizare caldura la renuntarea contorizarii individuale.

Buna ziua.
In primavara s-a pus problema renuntarii la repartitoare(sustinuta intens de cei cu centrale termice) si acum fara a fi anuntati in vre un fel auzim ca vom platii caldura fara a se tine cont de repartitoare.
Problema este cum se va face calulul, in afara de cota parte indiviza, la cei cu centrale termice(parti comune) si la cei ce au schimbat caloriferele din fonta cu cele de aluminiu, ori au marit numarul de elementi.
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 14:52, 20 Noiembrie 2012
Eu cred ca ar trebui sa insarcinati pe cineva mai destupat la minte sa aveti incredere in calculele lui. Poate fi un vecin inginer,contabil , etc.- in care aveti incredere. Altfel, o sa patiti ca personajele din povestea Prostia omeneasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza caldura la pausal? mihaelapohoata mihaelapohoata Buna seara, mai am o curiozitate legata de asociatia de proprietari. Cum se calculeaza conform legii in vigoare, caldura la pausal. Asociatia la care lucrez de ... (vezi toată discuția)
Caldura platita pentru tevile care trec printr-un apartament debransat maxim constantin maxim constantin Va rog sa ma ajutati cu o problema.Luna aceasta la asociatie pe langa cele obisnuite am de platit si caldura,pentru tevile care trec prin apartament[explicatia ... (vezi toată discuția)
Cum pot reduce factura de caldura la bloc ??? Ask21 Ask21 Buna ziua Sunt sigura ca nu sunt prima si nici ultima persoana care va incerca sa caute un raspuns, cat si o rezolvare la aceasta imensa problema din zilele ... (vezi toată discuția)