avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale ipozitul pe locuinte pentru persoanele cu handicap grav
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

ipozitul pe locuinte pentru persoanele cu handicap grav

am o matusa care are un apartament in brasov dar acum are domiciliul in alta localitate{si-a schimbat si buletinul } mai beneficiaza de scutirea la plata impozitului pe locuinta? nu mai are alta locuinta in propietate si are un certificat de handicap cu gradul grav .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:06, 15 Noiembrie 2012
Persoanele cu handicap beneficiaza de facilitatea scutirii impozitului aferent locuinta,in temeiul disp L nr 448/2006 republicata ,daca prezinta documente justificative
acte de propietate are dar nu mai locuieste in localitatea in care are apartamentul
Se acorda facilitatea scutirii pentru plata impozit locuinta de la domiciliul din documentul de identitate
va multumesc
adica nu beneficiaza.
Conditia e sa fie proprietar pe locuinta pt care se cere scutire si sa aiba domiciliul in acte in acel spatiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat este scutit o persoana cu handicap grav de la plata impozitului ContSters253530 ContSters253530 Cum se procedeaza pentru a beneficia de scutirea plati impozitului pe teren cu cladire intravilan a unei persoane cu handicap grav? Cat plateste persoana cu ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe cladiri pentru persoane cu handicap rcristea67 rcristea67 Buna ziua, Locuiesc cu parinti intr-un imobil la bloc, apartamentul este pe numele parintilor, eu sunt o persoana cu gradul de handicap grav, as dori va rog ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri si teren nikolas nikolas pot beneficia de scutire impozit pe cladiri si teren daca mama mea are grad de handicap grav si locuieste impreuna cu mine avand domiciliul la aceiasi adresa ... (vezi toată discuția)