Doresc sa cumpar un teren extravilan pe un deal dar dupa ce topograful a masurat si a mers la cf exista un proprietari din 1937 la inceput am crezut ca este in domeniul privat al statului la primarie.
Acest teren este situat pe trei numere topo avand 15 proprietari din 1937, pe aceste nr topo nu sunt emise titluri de proprietate cei din cf au fost evrei si maghiari dar persoane inregistrate cu aceste nume la registrul agricol nu exista ce se poate face
[Editat - ascultati rugamintea lui nucu$, scrierea cu majuscule contravine Regulamentului de postare pentru ca se citeste greu]
De la cine doriti sa-l cumparati daca nu exista proprietar pe care sa-l contactati pentru a-i propune tranzactia?Primaria ce va sfatuieste?
:offtopic: Va rog nu mai scrieti cu majuscule!
Scuze pt .litere
Am crezut ca terenul este in domeniul privat al statului sa il cumpar de la primarie.
Acel teren nu figureaza nici in domeniul public, nici privat al statului , iar pe cele trei nr topo pe care este situat terenul nu este emis titlu de prop , nu a fost revendicat pana in prezent.
Intabulare teren
prodyoana
Doresc sa cumpar un teren pe un deal ,am dus expertul topograf sa identifice terenul si proprietarii ,din pacate harta la cadastru pentru aceasta zona nu ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog
anca_21
in 1990 am cumparat o casa la tara pe care am intabulat-o.Pe acea vreme nu era nevoie de schita de la topograf.Acum am vrut sa o demolam a venit un topograf ... (vezi toată discuția)