avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Informatii despre mersul anchetei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Informatii despre mersul anchetei

Buna ziua,

Acum o luna de zile am depus o sesizare la procuratura.

De atunci nu am nicio veste de la dansii.

Puteti va rog sa-mi dati trimiteri catre legislatia care precizeaza daca si ce informari asupra mersului anchetei poate solicita reclamantul in timpul desfasurarii anchetei ?

Multumesc frumos,
Radu
Cel mai recent răspuns: Robert Silbermann , Avocat 21:17, 15 Noiembrie 2012
Avand in vedere termenul scurs de la depunerea sesizarii la parchet,timpul faptic necesar pentru inregistrare,analiza sesizarii,declinare pentru competenta cercetare la organul de politie,se impune sa asteptati sa fiti citat pentru audiere la politie
Abia ulterior cercetarii penale, procurorul va corobora aspectele sesizate de dvs si concluziile politiei,urmand a va comunica concluziile
Daca a trecut doar o luna mai aveti de asteptat.
Puteti depune o cerere prin care sa intrebati in ce stadiu se afla cercetarile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare online dna ContSters147303 ContSters147303 Buna ziua, Pe site-ul DNA s-a trimis o sesizare online: unde se pot raporta probleme ale unei firme, DNA a trimis intrebarea la procuratura Bucuresti. Un ... (vezi toată discuția)
Model sesizare politie furt sandel25 sandel25 Din sediul institutiei au disparut niste calculatoare, si-mi trebuie un model de sesizare catre politie!!!! Sesizarea se trimite catre politia capitalei, sau ... (vezi toată discuția)
O intrebare_plangere penala pentru vatamare nicoleta_85 nicoleta_85 O pers. a fost agresata fizic. Are certificat medical precum ca are nevoie de 40-50 de zile de ingrijri medicale. La acel moment a facut plangere la ... (vezi toată discuția)