avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... UN AJUTOR,VA ROG!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

UN AJUTOR,VA ROG!

Am nevoie sa stiu ce documente am nevoie pt un ordin de evacuare dintr-un imobil?Apoi,de unde pot recupera copie dupa un contract de v-c al unui teren in bucuresti,trebuie sa va spun ca nu-mi amintesc numele notarului care a incheiat acest contract,exista o alta modalitate de a afla cum sa ajung in posesia acelei copii,unde trebuie sa ma adresez?multumesc pt intelegere si timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: ContSters47798 , utilizator 16:31, 31 Ianuarie 2009
pentru evacuare din imobil va trebuie hotarare judecatoreasca iar pentru copie act doar la notarul la care s-a incheiat vanzarea puteti cere copia actului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare imobil prin procura luminutza luminutza Buna ziua. Intreb pt pe cineva care a vandut un apartament, unei perechi baiat-fata necasatoriti acestia fiind plecati in Anglia. In actul de v/c scrie ... (vezi toată discuția)
Data cumpararii apartamentului ulises10 ulises10 cum pot afla data exacta cand cineva (fost cumnat) a cumparat un apartament de mana a doua? apartamentul nu este intabulat. stiu ca a fost cumparat intre anii ... (vezi toată discuția)
Anulare antecontract vanzare-cumparare GherghinaP GherghinaP Buna ziua, Va rog ajutati-ma, care sunt prevederile legale si daca e posibil care e procedura ca sa fie anulat un antecontract de vanzare cumparare a casei ... (vezi toată discuția)