avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... plangere contraventionala, parchat pe interzis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

plangere contraventionala, parchat pe interzis

Buna seara. Am parcat masina pe interzis (in Cluj-Napoca) si am primit o amenda pentru ca nu aveam tichet de parcare. In fiecare zi se parcheaza acolo, nu incurca deloc traficul (e chiar banda speciala pentru parcare). Problema e ca in locul unde am parcat eu este un semn cu stationarea si oprirea interzisa, eu primind amenda pentru faptul ca nu aveam tichet de parcare (am facut o poza in care se vede clar cum era parcata masina, pe interizs, in care se vede semnul si masina) Daca depun plangere contraventionala, va putea judecatorul sa ma sanctioneze pentru parcare pe interzis, chiar daca anuleaza amenda pentru lipsa de tichet? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dantintesan , utilizator 20:57, 15 Noiembrie 2012
Nu, judecatorul va hotari doar referitor la sanctiunea din procesul verbal de constatare. Judecatorii nu dau amenzi pentru parcare :D:D .
ok, multumesc =D>..sper ca se va simti lezat "organul" #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare abuziva a masinilor in constanta dragan1alex dragan1alex Buna ziua! Cred ca toata lumea a auzit ca in Mamaia / Constanta se ridica masini pe banda rulanta si sunt total de acord cu aceasta masura cat timp exista ... (vezi toată discuția)
Abuz al autoritatilor sau vina mea? menes662000 menes662000 Vineri, 15.02.2013 mi-a fost ridicata masina de pe o straduta mica si ingusta din Iasi. Motivul? Nu este scris in p-v pe care l-am primit cand am achitat taxa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor ... hanzoGOD hanzoGOD Buna ziua! Am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor de parcare(parcare cu plata in sectorul 1), ulterior primind amenda pentru blocarea caii de ... (vezi toată discuția)