Va rog sa ma ajutati, daca stie cineva, despre vreun caz concret in care s-a castigat un proces de obligare a vecinilor de a-si da acordul pentru deschidere sediu social. Concret, societatea mea a pierdut un proces la Tribunalul comercial in care ceream obligarea vecinilor de a-si da acordul pentru sediu social . Spatiul este situat intr-un imobil cu 10 locuinte, la parter si a fost recent achizitionat de firma tocmai pentru acest scop. Si vechiul proprietar a avut o firma in acest spatiu (mi s-a parut relevant). Unii zic ca nu am nicio sansa, altii ca sa fac recurs. Stiu ca la noi precedentul nu are mare valoare in instanta ... Ce ma sfatuiti?
nu pot sa cred ca ati pierdut in instanta!!!! ce activitate vreti sa faceti in spatiu de le e frica de galagie? sunt in aceiasi situatie dar vecinii ma dau in judecata! am izolat fonic si tot am scandal ca ei nu vor firma la parter.
ce ati facut? ati facut recurs? avocatul ce va zis?
Cum poate fi obligat cineva sa-si dea acordul? Mai poate fi numit acord? Si-apoi, acordul anterior a fost pentru o anumita activitate, pentru o anumita societate, el nu poate fi invocat ca argument.