avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... data reluarii activitatii unui functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

data reluarii activitatii unui functionar public

Un functionar public a fost promovat temporar intr-o functie publica de conducere, pentru 6 luni. Cele 6 luni au trecut si functionarul va reveni pe functia publica de executie. Problema este ca data la care a incetat promovarea, cade intr-o zi de sambata. Acum, intrebarea la care va rog sa-mi raspundeti este urmatoarea: incepand cu ce data revine pe functia publica de executie, incepand cu ziua de duminica (ziua urmatoare celei la care a incetat promovarea temporara) sau incepand cu ziua de luni (prima zi lucratoare)? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:48, 16 Noiembrie 2012
Va reveni efectiv pe functie incepand cu data de luni ....
normal ca incepe cu ziua de luni , prima zi lucratoare.
Dar atunci nu este o problema pentru ca nu este continuitate? Mai precis promovarea temporara a durat pana sambata iar functionarul revine pe functia de executie luni iar ziua de duminica ramane practic "in aer"?
Nu are cum sa ramana in aer ... revenirea teoretica se face sambata cand expira cele 6 luni , iar efectiv activitatea si-o incepe luni ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluarea activitatii dupa cic cristinasova cristinasova Buna ziua! Am un angajat care a avut CIC din data de 10.02.2015-10.02.2017, reluarea activitatii trebuie facuta pe data de 11.02.2017 dar cade sambata, ... (vezi toată discuția)
Promovare temporara in functie publica de conducere gordius gordius Legea 188/1999 Statutul functionarilor publici prevede ca un functionar public de executie, poate fi promovat temporar pe o functie publica de conducere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua cris2279 cris2279 Avem o salariata al carei contract va inceta cu acordul partilor (art 55, lit.b): vineri ar trebui sa fie ultima ei zi, de luni are contract semnat in alta ... (vezi toată discuția)