avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general control
Discuție deschisă în Contabilitate în general

control

dupa cat timp de la deschiderea unei inteprinderi individuale(magazin alimentar) poti fi controlat de garda financiara
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 16:12, 16 Noiembrie 2012
nu este o reglementare in acest sens.Daca esti reclamat, poti fi verificat imediat, daca esti corect si nu esti in "calea lor" poti fi verificat in termenul de prescriere( 5 ani)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garda financiara - controale repetate popescumariaioana popescumariaioana Buna seara! Am deschis de curand un magazin . In termen de un an de zile am avut 6:(( controale de la garda financiara si la toate mi s-a spus ca domnii ... (vezi toată discuția)
Politist f_karoly f_karoly Are compententa un politist sa verificie intr-o alimentara produsele alimentare in scopul verificarii datei de expirare ale acestora, si poate sa si dea amenda ... (vezi toată discuția)
Abuzuri garda financiara kuky666 kuky666 buna dimineata, mi-am deschis un magazin mixt ( inteprindere individuala ) si vreau sa fiu in regula cu absolut tot, toata lumea imi spune ca daca vine garda ... (vezi toată discuția)