avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Politist
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Politist

Are compententa un politist sa verificie intr-o alimentara produsele alimentare in scopul verificarii datei de expirare ale acestora, si poate sa si dea amenda daca gaseste astfel de produse? este de compenta lui sa verifice fara anunt prealabil magazinele? va multumesc
Cel mai recent răspuns: koleus , utilizator 20:06, 24 Ianuarie 2010
cand spuneti politist, la ce va referiti la unul de la circulatie, la unul comunitar ? Poate confundati titulatura si dumenalui face parte , fie de la garda financiara, fie de la OPC sau alte institutii abilitate la acest fel de control.In orice situatie dumnealui trebuie sa se legitimeze, nu poate veni singur in control ci in echipa
A lăsat vreun document de control?
Legea12/1990.........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspectii opc florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am un magazin alimentar deschis in noiembrie 2010, iar de la inceputul anului au venit deja de 2 ori inspectorii OPC. De cate ori au voie sa vina ... (vezi toată discuția)
Cum se legitimeaza organele de control dagy dagy buna ziua, nu am reusit pana in prezent sa ma pun la punct cu acest subiect...adica in ce fel se legitimeaza organele de control( opc, sanepid, primaria, itm) ... (vezi toată discuția)
Oprire in trafic de politist - legalitate control acte si auto Sofervv Sofervv Buna seara! In seara aceasta am fost oprit de un domn politist care nu era de la politia rutiera si mi-a cerut actele si sa controleze prin masina. As vrea sa ... (vezi toată discuția)