avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cat dureaza trimiterea unui dosar politie-parchet
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cat dureaza trimiterea unui dosar politie-parchet

va salut cu respect
in urma cu aproximativ un an de zile am avut un accident soldat cu decesul unei persoane care a traversat strada printr-un loc nepermis si fara a se asigura; in urma expertizei facuta de catre politie si expert la fata locului s-a dovedit total nevinovatia mea,vinovata fiind partea decedata; Intrebarea mea este urmatoarea: Dupa ce a ajuns rezultatul la politie de la expert, cat timp trebuie sa pastreze politia dosarul pana sa il duca la procuratura, pt ca au trecut aproximativ 4 luni si dosarul este inca la politie..... Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters252762 , utilizator 21:46, 16 Noiembrie 2012
Nu exista o durata de timp reglementata de lege.
Ar fi bine sa stati cuminte si sa asteptati.
am inteles, va multumesc frumos...o seara placuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident soldat cu deces ContSters252762 ContSters252762 va salut sunt nou pe acest site; am si eu o mare problema: in urma cu cateva luni am avut un accident pe un drum local; veneam cu masina de la tara si am ... (vezi toată discuția)
Accident din vina victimei crissa70 crissa70 Buna seara, Azi am avut un accident rutier soldat cu o victima.Victima,minor,a traversat prin loc nepermis ,sarindu-mi la jumatatea masinii,pe portiera ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Marian09 Marian09 Pe data de 26.08.2009 ora 21.30 m am hotarat sa traversez strada Stefan cel Mare spre capatul sguarului de tramvai, soseaua era libera. Pe linia de tramvai ... (vezi toată discuția)