avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lamurire - sesizare la politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lamurire - sesizare la politie

buna seara as dori o explicatie. acum 2 luni am facut o sesizare la politie prin e-mail desigur nu am primit raspuns se considera un e-mail o dovada sau trebuie sa ma prezint la post,eu nu vreau sa ma prezint personal nu ma ascund de nimic as putea sa le cer protectie? sesizarea am facuto ptr mai multe persoane. multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 00:42, 17 Noiembrie 2012
Sesizarea facuta prin e mail nu se ia in considerare, e nevoie sa faceti sesizarea in scris si sa o semnati. In plus, nu puteti face o sesizare pentru alte persoane cu capacitate deplina de exercitiu, ceilalti trebuie sa isi asume sesizarea prin semnatura.
Am sesizat prin email si politia a intervenit, a verificat, a luat masuri. Poate ca mai depinde si de ceea ce sesizati, poate ca verifica cele sesizate de dumneavoastra si o sa fiti contactat...
Daca nu mai aveti rabdare, sesizati din nou prin email, dati un telefon sau mergeti la politie, intrebati de stadiul sesizarii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda, inselaciune, inchiriere apartament Andreea5795 Andreea5795 Buna ziua In urma cu aproximativ o luna de zile am inchiriat un apartament in judetul Iasi de la un asa zis consultant imobiliar care lucra pe cont ... (vezi toată discuția)
Art 198 c.pr.penala - chiar pot avea surprize? Dorel_Atelier Dorel_Atelier Salut! Acum cateva saptamani am trimis un [b]mail[/b] la Politia Capitalei, in care le explicam distinsilor o situatie nu tocmai placuta prin care am ... (vezi toată discuția)
Sesizare la parchet prin e-mail cerasela33 cerasela33 buna seara am si eu o intrebare:acum 2 luni am facut o sesizare la parchet in legatura cu o persoana,care a savarsit o frauda,mai precis a vandut tigari ... (vezi toată discuția)