avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sesizare la parchet prin e-mail
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sesizare la parchet prin e-mail

buna seara am si eu o intrebare:acum 2 luni am facut o sesizare la parchet in legatura cu o persoana,care a savarsit o frauda,mai precis a vandut tigari ilegal. am primit de la parchet un nr de inregistrare. as dori sa ma lamuriti daca se vor lua masuri. aceasta sesizare am facuto prin e-mail.
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 20:14, 17 Martie 2013
se vor lua.Veți fi chemată prin Citație la poliția de care aparțineți.Vi se va solicita să dați o declarație de susținere a sesizării : pregătiți probele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie la politie ContSters271470 ContSters271470 buna seara acum o luna am sesizat politia in legatura cu 2 persoane,care au comi s o frauda am trimis un e-mail iar politia ma solicitat sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)
Lamurire - sesizare la politie malina221 malina221 buna seara as dori o explicatie. acum 2 luni am facut o sesizare la politie prin e-mail desigur nu am primit raspuns se considera un e-mail o dovada sau ... (vezi toată discuția)
Furt din locuinta Vladadrian22 Vladadrian22 Buna ziua. Mi-a fost spart apartamentul si am sesizat politia . Au venit au constatat, au luat probe si au plecat . Si de 2 ani nu am fost chemat la politie ... (vezi toată discuția)