avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... abuz?cerere date cu caracter personal
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

abuz?cerere date cu caracter personal

buna-ziua;azi am depus o donatie de 10 lei in contul unei institutii de stat si mi s-a cerut sa dau date personale gen nr tel,salar net lunar,nume angajator,de catre functionara bancii respective iar eu am refuzat;mentionez ca nu am cont la banca lor,nu am nici o legatura cu banca respectiva,decat ca am depus azi suma de 10 roni intr-un cont al bancii respective;e corect cum a procedat functionara bancii sa ceara date personale in afara de nume,prenume,cnp?de ce nu m-a anuntat inainte de a depune banii?daca am refuzat sa dau date sunt expus vreunor sanctiuni legale?legea 677-protectia date personale-drept opozitie-ma apara?va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:23, 16 Noiembrie 2012
Nu cred ca e vb de vreun abuz.. v-a intrebat, nu v-a facut vreun rau. La fel de bine, dvs nu i-ati raspuns pt ca nu aveti nicio obligatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confidentialitate date personale si publicarea listei cu studenti exmatriculati? tot_me tot_me Confor cu legea 677/2001 persoanele fizice beneficiaza de protectia datelor personale. Sunt student al facultatii de drept care isi desfasoara cursurile in ... (vezi toată discuția)
Cerere date caracter personal pe net Monstru Monstru Salut, joc un joc pe browser online, astazi suportul (angajatul firmei de jocuri) mi-a cerut o copie de pe un act de indentitate, sa vada daca eu sunt ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa primesc o donatie din franta pentru constituirea unui ong RoxanaHBis RoxanaHBis Buna, Trebuie sa primesc o donatie din Franta si as dori sa stiu cum sa intru legal in posesia ei. Ce acte trebuie sa dau notarului/avocatului din Franta. ... (vezi toată discuția)