avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pasaport minor cu parinti divortati si tatal plecat ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pasaport minor cu parinti divortati si tatal plecat din tara

Buna seara!Vreau sa fac fiicei mele de 6 ani pasaport iar fostul meu sot este plecat din tara.Am inteles ca el poate face o procura prin care sa dea semnatura pentru pasaportul fetitei( dupa divort avem tutela comuna iar domiciliul fetitei este stabilit la mine).Intrebarea mea este daca aceasta procura se poate face la orice notar sau trebuie facuta la consulat sau ambasada din respectiva tara.Si as mai vrea sa stiu pasii care trebuiesc urmati daca vreau ca mama mea sa calatoreasca cu fetita in afara tarii.Am nevoie disperata de un raspuns!
Cel mai recent răspuns: elalex78 , utilizator 00:02, 20 Noiembrie 2012
Mii de multumiri! Mi-ati fost de mare ajutor!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat - intrarea in tara ema222 ema222 buna ziua in luna august am venit in romania sa schimbam pasaportul fetitei mele care expira la sfarsitul lui septembrie aveam la dispozitie o saptamana findca ... (vezi toată discuția)
Urgență Iulia Ava Iulia Ava Bună ziua! Sunt în Italia și cartea de identitate românească a expirat.. Pentru a ma întoarce în România am făcut programare pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)