avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare taxa de poluare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare taxa de poluare

buna seara
am o masina cumparata din germania si am platit taxa de poluare in 03.2009.va intreb daca pot recupera acesti bani (4400lei).dupa ce voi vinde masina cumparatorul trebuie sa plateasca din nou taxa, daca eu am recuperat-o?
Cel mai recent răspuns: Valache Genova , Avocat 02:58, 17 Noiembrie 2012
Puteti recupera banii. Cumparatorul masinii nu va plati si el taxa de poluare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare vilcuvioleta vilcuvioleta am cumparat o masina din germania si in 03 2009 am platit taxa de poluare cu valoare de 4 400lei . va rog sa-mi spuneti daca pot recupera aceasta si daca o pot ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto 2012 ContSters238413 ContSters238413 In anul 2008 luna Noiembrie am cumparat o masina second din Germania pe care am inmatriculato si am platit taxa in suma de 1000 euro pe care ulterior am ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc timbru de mediu ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: In luma noiembrie 2009, un prieten de-al meu a cumparat din Germania un autoturism marca ... (vezi toată discuția)