avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare destinatie teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare destinatie teren

vreau sa concesionez o suprafata de 20 ha de teren din islazul comunal (pasune) pentru infiintarea unei livezi de pomi fructiferi. Consiliul local tot amana sa ia o hotarare pe motiv ca se schimba destinatia acestui teren (precizez ca acest consiliu a scos spre inchiriere, arendare sau concesionare o suprafata de 150 ha) si tot amana pe motiv ca nu stiu daca e legal sa imi aprobe cererea de concesionare. Vreau sa stiu daca este legala si posibila aceasta concesionare si apoi schimbarea destinatiei acestui teren sau trebuie facuta mai inainte schimbarea destinatiei de catre consiliul local si apoi concesionarea.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Concesiune pasune comunala dia_8 dia_8 As dori sa concesionez o suprafata de teren dintr-o pasune comunala si sa-i schimb destinatia, adica sa fac o livada. Am citit insa undeva ca ar fi ilegala ... (vezi toată discuția)
Este vorba sau nu despre incompatibilitate si conflict de interese? lucijr66 lucijr66 #-o=D>#-o As vrea sa stiu daca un viceprimar ales in functie are dreptul legal sa administreze in calitate de persoana fizica o buna bucata de pasune comunala ... (vezi toată discuția)
Infiintare livada agricultorul agricultorul Ce demersuri/ce documentatie trebuie depusa, unde se depune pentru infiintarea unei livezi? Trebuie vreo aprobare in acest sens daca vreau sa-mi fac o ... (vezi toată discuția)