avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Este vorba sau nu despre incompatibilitate si conflict ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Este vorba sau nu despre incompatibilitate si conflict de interese?

#-o=D>#-o As vrea sa stiu daca un viceprimar ales in functie are dreptul legal sa administreze in calitate de persoana fizica o buna bucata de pasune comunala , dupa care pasune incaseaza o gramada de bani de la APIA , pagubind astfel chiar bugetul Consiliului Local in cadrul caruia a jurat pentru binele comunitatii ?
Cel mai recent răspuns: lucijr66 , utilizator 13:06, 15 Martie 2011
In ce sens sa o administreze ? Cere taxe pentru acces acolo, sau ce ? Stabilirea destinatiei unui astfel de teren se face de consiliul local.
Sa va explic inca o data . A concesionat sau luat in chirie o parte din pasunatul comunal (cca.140 ha ) , in nume propriu , fiind in acelasi timp si viceprimar in functie . Chestiunea dubioasa este aceea ca , dupa inchiriere ( sau arendare ) a depus acte la APIA si a luat in 3 ani de zile cca .300.000 RON , platind doar chirie Primariei pe care tot el o reprezinta , :O , si in interesul careia cica lucreaza .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie teren catalindumitrele catalindumitrele vreau sa concesionez o suprafata de 20 ha de teren din islazul comunal (pasune) pentru infiintarea unei livezi de pomi fructiferi. Consiliul local tot amana ... (vezi toată discuția)
Concesiune pasune comunala dia_8 dia_8 As dori sa concesionez o suprafata de teren dintr-o pasune comunala si sa-i schimb destinatia, adica sa fac o livada. Am citit insa undeva ca ar fi ilegala ... (vezi toată discuția)
Pasunatul abuziv pe pasunea comunala johnnydanut johnnydanut Buna ziua! Sunt presdintele unei asociatii a crescatorilor de animale ce a concesionat de la primarie pasunea comunala si din cand in cand gasesc pe aceasta ... (vezi toată discuția)