avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... prescriere datorii la Casa de asigurari avocati
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

prescriere datorii la Casa de asigurari avocati

de cand curge termenul de prescriere a datoriilor la casa de pensii
a avocatilor pentru anul 2007 ?
Cel mai recent răspuns: maupassant , utilizator 08:57, 19 Noiembrie 2012
Conform art.30 din Statutul CAAv, termenul de prescriptie pentru sumele datorate este de 5 ani. Coroborat cu prevederile potrivit carora sumele datorate pentru luna in curs se declara si se achita pana pe 25 ale lunii viitoare, pot spune ca datoriile aferente anului 2007, inclusiv octombrie, se prescriu pe 25 noiembrie 2012. Celelalte datorii se prescriu lunar, dupa trecerea, pentru fiecare suma, a perioadei de 5 ani.
Va multumesc mult pentru raspuns .Credeam ca se aplica normele de prescriptie din codul de procedura fiscala . De altfel , preluarea de catre ANAF a contributiilor la FNUASS inseamna fiscalizarea acestor contributii .Ma gandesc , cu groaza , la situatia in care si contributiile la pensii ( nu cele pentru avocati ) vor fi deasemenea fiscalizate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea cheltuieli judecata robert-nicholson robert-nicholson Buna. Am fost condamnat definitiv in septembrie 2005 definitiv art.215. Si am fost obligat sa plătesc cheltuieli judecata in valoare de 2000 roni. Am ... (vezi toată discuția)
Impozite pe teren si cladiri/ termen de prescriere laurashield laurashield Buna, Am un SRL care detine in proprietate un teren de 6000 mp., cu cladiri (magazii, depozite , hala de lucru). Nu am mai platit impozitele la primarie ... (vezi toată discuția)
Cass platit de pfa petrescu alina petrescu alina prietenul meu este pfa-taxi impozitat la norma de venit. Nu a platit cass de mult timp.Prin OUG 58/2010 va fi obligat sa plateasca din urma? Daca da pentru ce ... (vezi toată discuția)