avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical dupa terminarea CCC/stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical dupa terminarea CCC/stimulent insertie

In 3 ian 2013 mi se va finaliza CCC-ul de 1 an. Doresc sa stiu daca pot sa beneficiez de :
-stimulent de insertie.O sa-mi reiau serviciul mai devreme pe 1 ian 2013. Influenteaza acordarea stimulentul de insertie in conditiile in care 1 si 2 ian 2013 sunt zile libere de la stat? Ar trebui sa incep mai devreme din dec 2012?
- concediu medical imediat dupa finalizarea CCC-ului. Daca da, la calculul concediului medical se ia in calcul media indemnizatiei din ultimele 6 luni.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:35, 17 Noiembrie 2012
1. Daca pe decizia de incetare a suspendarii CIM apare data de 01.01.2013 este foarte bine si veti putea beneficia de stimulentul de insertie.

2. In calculul indemnizatiei pentru concediu medical intra cele 6 luni anterioare in care ati fost in CCC, cu indemnizatia aferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie 2015 mamica84 mamica84 Ma intereseaza sa stiu daca sotul meu nu are niciun venit, are vreo importanta in calculul indemnizatiei de crestere a copilului?????? se beneficiaza cumva de ... (vezi toată discuția)
baza concediu medical rodica05 rodica05 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: - o salariata a revenit din ccc mai devreme de a implini copilul 2 ani si a beneficiat de stimulent ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie al doilea copil july_pink2003 july_pink2003 Buna ziua, Am un copil de un an, beneficiez de indemnizatie de crestere copil de 75% din salariu. Daca o sa nasc un al doilea copil pana cand primul va ... (vezi toată discuția)