avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plangere la instanta de judecata pentru NUP
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

plangere la instanta de judecata pentru NUP

Buna ziua
Va rog frumos as dori doar un sfat cum sa procedez mai bine pentru probleme mea:
am facut plangere la Procurorul Sef si la instanta de judecata pentru NUP pentru un dosar penal la care rezolutia a fost NUP intrucat fapta nu se incadreaza in legea penala , (stapanul cainelui nu va pati nimic?), deoarece am fost muscata de un Rottweiler de mana dreapta necesitand 90 zile de ingrijiri medicale si am ramas cu degetul III mana dreapta fara mobilitate
Raspunsul de la Procurorul Sef nu l-am primit dar a sosit acasa o instiintare de la Judecatorie pentru a ma prezenta la tribunal ca petent pentru plangerea depusa.
As dori sa stiu daca este necesar sa fiu insotita de un avocat sau pot sa ma duc neinsotita.Ce anume urmeaza? Nu stiu cum sa procedez?
Va rog astept raspunsul dvs. daca se poate.
Va multumesc. EEC
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:04, 17 Noiembrie 2012
Nu trebuie să vă prezentaţi cu avocat, adică nu există această obligaţie, dar dacă doriţi puteţi fi însoţit de un avocat pentru a vă asista.
Dacă instanţa va fi de acord cu soluţia dată de procuror, atunci nu veţi mai avea vreo cale de atac, rămânându-vă să îl acţionaţi pe proprietarul câinelui în civil, pe temeiul răspunderii civile delictuale .
In instanta va trebui sa sustineti netemeinicia NUP si sa convingeti judecatorul de greseala de apreciere a parchetului.

Va puteti angaja aparator care sa sustina oral in fata instantei plangerea dvs, daca credeti ca nu va descurcati sa vorbiti in fata judecatorului si sa va argumentati opinia.
Puteti discuta cu un avocat care doar sa studieze dosarul si sa va dea cateva indrumari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutii pentru o rezolutie de nup ContSters267470 ContSters267470 Buna ziua Doresc si eu sa va intreb referitor la o rezolutie data de Parchet de pe linga Judecatoria CTA privind neinceperea urmaririi penale a unei d-re care ... (vezi toată discuția)
Persoana muscata de caine akiss1989 akiss1989 Buna ziua! Va deranjez cu o problema destul de intortocheata(mai precis cu multe necunosute). Totul a inceput luni 13.05 cand matusa mea insotita de ... (vezi toată discuția)
Atacata de caine cu stapan liliannapopescu liliannapopescu buna ziua ,as dori sa aflu daca pot da in judecata stapanul cainelui..mentionez ca am fost atacat ,nu muscata dar in urma acestui incident mi am rupt piciorul ... (vezi toată discuția)