avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata abonament telefon
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata abonament telefon

buna ziua! am avut un abonament la telefon pe care l.am platit ceva timp, dar la un moment dat nu l.am mai platit. dupa aproximativ 3 ani am primit acasa asa zisa ,, scrisoare de mare importanta,, cu actualizari , penalitati etc, k ma vor da in judecata etc. As dori sa stiu dak in cazul in kre ma vor actiona in judecata ce pot sa fac , cujm pot sa ma apar si daca pot invoca prescriptia ? multumesc anticipat.
aclau a scris:

dupa aproximativ 3 ani am primit acasa asa zisa ,, scrisoare de mare importanta,,

Verificati arent exact perioada dupa care ati primit "scrisoarea",deoarece este foarte important daca este inainte sau dupa 3 ani...

Ne trebuie date despre ultima factura, ultima plata, toate datele de atunci...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura orange MaximB MaximB As dori de se poate un sfat in legatura cu ce trebuie sa faca o persoana simpla cand contractul a fost incheiat prin 2003-2004 (aceeasi problema la moda - un ... (vezi toată discuția)
Get back recovery - scrisoare ioanasss ioanasss Buna, Am primit zilele trecute o scrisoare (notificare de plata) d ela Get Back Recovery, cum ca as avea de achitat suma de 8000 RON pentru un abonament ... (vezi toată discuția)
Până la ce moment al procesului poate fi invocată prescrierea ... Adevar2 Adevar2 Până la ce moment al procesului poate fi invocată prescrierea dreptului la acțiune? Buna seara!Am încheiat în 2015 un contract cu Telekom.Dupa 3 luni ... (vezi toată discuția)